Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Οδηγός σπουδών των Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων σε e-book

Σε e-book παρουσιάζεται ο «Οδηγός Σπουδών των Πρότυπων  Επαγγελματικών  Λυκείων», δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές/μαθήτριες και τους γονείς τους να αντλήσουν όλες τις σχετικές πληροφορίες για τα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια (Π.ΕΠΑ.Λ.).

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα 12 επαγγέλματα του μέλλοντος - Ποιες οι σπουδές στην Ελλάδα

 Ο κόσμος μας υφίσταται συνεχείς κοινωνικές και οικονομικές μεταβολές με άμεσο αντίκτυπο στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης και της βιώσιμης ανάπτυξης, ορισμένα επαγγέλματα φαίνεται να ξεχωρίζουν.

Τι είναι το Μεταλυκειακό έτος ΕΠΑΛ - Τάξη Μαθητείας

Το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας αποτελεί ένα σχήμα μαθητείας που συνδυάζει την εκπαίδευση στο σχολείο με την κατάρτιση στο εργασιακό χώρο σε συγκεκριμένη ειδίκευση.

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/ριών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών/ριών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Ενημέρωση για την έκδοση προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή φοιτητών/ριών στη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών/ριών στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Διαδικτυακή ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

 

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση με τίτλο «Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024» την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.