Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Διαστημική αποστολή με ελληνική σφραγίδα

Τρεις νανοδορυφόροι θα κατασκευαστούν και θα εκτοξευθούν το πολύ σε 24 μήνες με τη σύμπραξη εμβληματικών φορέων

Χάπι για τον καρκίνο του πνεύμονα μειώνει τον κίνδυνο θανάτου κατά 50%

Ένα χάπι για τον καρκίνο του πνεύμονα φαίνεται ότι μειώνει τον κίνδυνο θανάτου κατά 50%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών.

Πόσο κοστίζει μια κυβερνοεπίθεση;

Όπως συμβαίνει και στις κανονικές επιχειρήσεις, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου πρέπει να ανησυχούν για το κόστος λειτουργίας και την απόδοση της επένδυσης. Δυστυχώς, μια νέα έκθεση της Deloitte διαπιστώνει ότι το κόστος διάπραξης εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο είναι απίστευτα χαμηλό.

Γιουβάλ Νόα Χαράρι: Η τεχνητή νοημοσύνη θα ελέγξει την ανθρωπότητα φτιάχνοντας νέες θρησκείες

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του νονού της τεχνητής νοημοσύνης ότι αποσύρεται από την έρευνα στον τομέα αυτό έχοντας τρομάξει από την εξέλιξη της και ενώ πληθαίνουν οι φωνές για την ανάληψη πρωτοβουλιών για τον έλεγχο στην εξέλιξη αυτής της τεχνολογίας ο διάσημος ιστορικός και συγγραφέας Γιουβάλ Νόα Χαράρι δίνει μια νέα διάσταση στους φόβους που ελλοχεύουν από την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης και τον τρόπο που μπορεί αυτή να… υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Ρομπότ με 3D εκτυπωτή επιδιορθώνει όργανα μέσα στο ανθρώπινο σώμα

Αυστραλοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα νέο ευέλικτο ρομπότ που έχει τη δυνατότητα να εκτυπώνει ζωντανά κύτταρα μέσα στο σώμα των ασθενών.