Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Διάλεξη του Καθηγητή Roman Slowinski με τίτλο "Η άνοδος, οι ευκαιρίες για τη λήψη αποφάσεων και οι απειλές για την ανθρωπότητα "

Το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ και το νέο μεταπτυχιακό στο Fintech ΕΚΠΑ  https://fintech.ba.uoa.gr   σας καλούν να παρακολουθήσετε, την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:00, τη διάλεξη του Καθηγητή Roman Slowinski με τίτλο "Η άνοδος, οι ευκαιρίες για τη λήψη αποφάσεων και οι απειλές για την ανθρωπότητα ",  που φιλοξενείται στην  Αιθ. Τελετών, του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30,  τ.κ. 106 79 Αθήνα.

Ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο στο ΟΠΑ

Η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων επιλογής μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και θα λήξει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας 11-12 Μαρτίου 2024

ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ημέρες Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας

11-12 Μαρτίου 2024

 

Κάθε χρόνο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς οργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις προς την κατεύθυνση διασύνδεσης των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, με κορυφαίο γεγονός τις «Ημέρες Σταδιοδρομίας». Η ετήσια αυτή δράση δίνει τη δυνατότητα της συνάντησης επίδοξων επαγγελματιών και εκπρόσωπων εταιρειών και φορέων του δημόσιου τομέα, να συνομιλήσουν και να δημιουργήσουν ένα δίκτυο που συνδέει ανθρώπους και δημιουργεί προοπτικές.

Οι  «Ημέρες Σταδιοδρομίας», έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικές στην ποιοτική επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας και ιδιαίτερα δημοφιλείς στον επιχειρηματικό κόσμο,  καθώς η απευθείας επαφή και αλληλεπίδραση, σε ένα περιβάλλον «εορταστικό», καταλήγει στη στελέχωση εταιριών και φορέων με το καλύτερο δυναμικό της Ελληνικής νεολαίας.

Για το Πανεπιστήμιο Πειραιώς η εξωστρέφεια, η ποιοτική επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας και η επαφή με τον ζωτικό χώρο της επιχειρηματικότητας, αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα.

Οι «Ημέρες Σταδιοδρομίας» για το 2024, θα πραγματοποιηθούν στο Θεμιστόκλειο Συγκρότημα Νίκαιας, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, 11-12 Μαρτίου 10.00π.μ. με 5.00 μ.μ. με περισσότερες από 130 συμμετοχές των μεγαλύτερων εταιριών και φορέων της χώρας.

 

Πηγή: unipi.gr

Νέο Podcast με θέμα: ESG Uncovered

Το νέο Podcast της σειράς Partners Talks κυκλοφόρησε με θέμα: ESG Uncovered

Μια συζήτηση για τα κριτήρια ESG και την προστιθέμενη αξία τους στις επιχειρήσεις με τη ματιά της Nestle και το παράδειγμα της Dataphoria.

Με την Ελένη Στεφανίδου, Corporate Affairs και ESG Engagement Manager της Nestle Ελλάς και τον Αναστάση Σταμάτη, Co-Founder και CEO της Dataphoria.

Ακούστε το:
 Spotify: https://open.spotify.com/episode/4I1BbqzAcfF6dRZtnjEBSI?si=069de7492c84403f
 Simplecast: https://aueb-cast.simplecast.com/episodes/esg-uncovered
 Google Podcasts: https://bit.ly/3P0vUM0

 YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=HVVkU6PPOsI

 

Πηγή: aueb.gr