Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Διαδικτυακή ενημέρωση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Η θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνει την υποστήριξη των υποψηφίων σε θέματα διαχείρισης άγχους, τη συμπλήρωση της Αίτησης- Δήλωσης και την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το 5%, και τον νέο τρόπο εισαγωγής στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών / Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Η ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται στους γονείς/κηδεμόνες, τους/τις ενδιαφερόμενους/νες μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης και τους/τις απόφοιτους Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τα στελέχη εκπαίδευσης που εμπλέκονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διεύθυνση www.webtv.kmaked.eu και κατά τη διάρκειά της θα υπάρχει η δυνατότητα διατύπωσης ερωτημάτων προς τους/τις εισηγητές/τριες μέσω του καναλιού //www.youtube.com/@pdekmaked">www.youtube.com/@pdekmaked της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια τo βιντεοσκοπημένο υλικό θα μείνει αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.kmaked.gr και το κανάλι YouTube της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.