Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Σεμινάριο «Venture Capital 101: 10+1 Πράγματα Που Πρέπει Να Ξέρεις Πριν Μιλήσεις Με Έναν Επενδυτή»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο με θέμα «Venture Capital 101: 10+1 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν μιλήσεις με έναν επενδυτή» με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Καλαβρό-Γουσίου, Co-Founder και General Partner στο Velocity.Partners VC, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ελλάδα και Κίνα ξεκίνησαν διάλογο «Ζώνης και Δρόμου» – Η στρατηγική σημασία και τα κοινά πολιτιστικά προγράμματα

Εκδήλωση με θέμα «Ένα αρχαίο μονοπάτι για τη σύγχρονη ευημερία» – Διάλογος «Ζώνης και Δρόμου» μεταξύ Κίνας και Ελλάδας διοργανώθηκε την Δευτέρα (30/10) από τον κινεζικό όμιλο Μέσων Ενημέρωσης «China Media Group», σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Νόμπελ Οικονομίας: Στην αμερικανίδα Κλόντια Γκόλντιν το φετινό βραβείο

Η αμερικανίδα οικονομολόγος Κλόντια Γκόλντιν (Claudia Goldin) τιμάται με το φετινό Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών για το έργο της σχετικά με τη θέση των γυναικών στην αγορά εργασίας, ανακοίνωσε την Δευτέρα η επιτροπή των βραβείων στη Σουηδική Ακαδημία Επιστημών.

ΔΥΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις γυναίκες και επιχορήγηση 14.800 ευρώ

Ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στις 13:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ΄ κύκλο του «προγράμματος επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών, ηλικίας 18 έως 29 ετών, με έμφαση στις γυναίκες».

«Παράδειγμα λειτουργού της αξίας του μέτρου»: Ο Αθανάσιος Μαρτίνος ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ως ηγετική μορφή της ναυτιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και ως άνθρωπο πρότυπο χαρακτήρισε τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλης Σφακιανάκης.